+36 (70) 773 5027

ujepitesdebrecen@dh.hu

Ikonikus társasház épül Debrecenben

Ikonikus társasház épül Debrecenben

Debrecen frekventált övezetében, a Kossuth Egyetem szomszédságában került megálmodásra ez a külsejében könnyed megjelenésű, a homlokzaton egybefüggő üvegfelülettel rendelkező, luxus színvonalú társasház.

       


A beruházó mind a tervezés, mind a megvalósítás során egy luxus hotel érzetét szeretné nyújtani a leendő lakók részére, ezt az érzést szolgálja például a 24 órás portaszolgálat, amely olyan kényelmi szolgáltatásokat valósít meg, mint a házhoz rendelt csomagok átvétele, taxi rendelés. 
 

            


A hatalmas üvegfelületek speciális anyagának köszönhetően a lakások különleges, fényes terekkel, ugyanakkor a külső időjárástól független belső klímával rendelkeznek. 
 

     
 

A 65 egységből álló komplexum lakásaiban mennyezet fűtés- hűtés, padlófűtés biztosítja a komfortos hőérzetet. Az ingatlanokat színvonalas, magasfényű gépesített konyhával és beépített bútorokkal berendezve vehetik át leendő tulajdonosaik. A város felett, a tetőteraszon medence, panorámás napozó, jakuzzi és szauna várja a pihenni vágyókat, a földszinten található étterem varázsolja kényelmesebbé mindennapjaikat.


A beruházást a tulajdonos 100%- ban önerőből finanszírozza, a fizetési ütemezés több konstrukció közül választható ki, amely egyaránt szolgálja a Vásárlók kényelmét és biztonságát.

 

Tekintse meg az impozáns épület elérhető lakásait, amelyek mindegyike különleges befektetési lehetőséget rejt magában, részletes információkért forduljon bizalommal munkatársunkhoz!

 

 

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.